"Ajfon 4" u Srbiji krajem meseca

Bez autora
Jun 09 2010

"Ajfon 4", koji je predstavljen u ponedeljak, privukao je veliku pažnju korisnika smartfonova širom sveta, a postavlja se pitanje kada će ovaj proizvod biti dostupan i domaćim korisnicima. "Ajfon 4" doći će u Srbiju krajem meseca.Glavna razlika u prodaji kod nas i u ostatku sveta je u tome što "Epl" nema ugovor s distributerima, zbog čega su i "ajfon" i "ajped" kod nas mnogo skuplji nego u SAD. Zvanična prodaja novog "ajfona" počeće 24. juna u SAD, a u još 88 zemalja u septembru. "Ajfon" od 16 gigabajta koštaće u Americi 199 dolara, a od 32 GB 299 dolara.

"Ajfon 4" u Srbiji krajem meseca"Ajfon 4", koji je predstavljen u ponedeljak, privukao je veliku pažnju korisnika smartfonova širom sveta, a postavlja se pitanje kada će ovaj proizvod biti dostupan i domaćim korisnicima.

Kako saznajemo, "ajfon 4" doći u Srbiju krajem meseca.

Glavna razlika u prodaji kod nas i u ostatku sveta je u tome što "Epl" nema ugovor s distributerima, zbog čega su i "ajfon" i "ajped" kod nas mnogo skuplji nego u SAD, objašnjava za "Blic onlajn" Goran Vučinić iz "GlobeNeta", distributera "Eplovih" proizvoda u Srbiji.

Zvanična prodaja novog "ajfona" počeće 24. juna u SAD, a u još 88 zemalja u septembru. "Ajfon" od 16 gigabajta koštaće u Americi 199 dolara, a od 32 GB 299 dolara.

Cena u Srbiji biće oko 600 evra.

Nova verzija Eplovog "ajfona" predstavljena je u ponedeljak. "Ajfon 4" će imati kameru s prednje strane telefona od pet magapiksela pogodnu za video razgovore, a novi operativni sistem podržavaće multitasking.

"Ajfon 4" je tanji i brži od prethodnika, sa čistijim displejom i oštrijim ivicama.  

Ocenite tekst
Komentari
  • zoq

    Jun 10 2010
    "5 mega piksela sa prednje strane" !!
    hahahahaha
    ostalo ne bih komentarisao..
    katastrofalno napisan tekst
    sramota
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik